Kundeomtaler

Vi verdsetter tilbakemeldingene fra våre kunder og er stolte av å ha et godt samarbeid med dem. Her kan du lese et utvalg av de mange positive tilbakemeldingene vi har mottatt fra fornøyde kunder som har benyttet våre tjenester.

img
img
Sandra Holm
Citybox - Hotels i Oslo, Bergen, Tallinn, Kristiansand og Antwep

Citybox er en hotellkjede i hurtig vekst. Vi strekker oss i dag fra Norge, Belgia og Estland med ekspansjonsplaner i ytterligere land i Europa. Målet er å bli en av de ledende aktørene innen lavpris-segmentet i Europa. At vi ekspanderer i så stor grad, gir også økt behov for en arbeidsplass for våre ansatte med fokus på god HMS.

Derfor har vi avtale med Helsedesign som er en godkjent bedriftshelsetjeneste, som bistår i vårt HMS-arbeid både innenlands og utlands. Arbeidet med HMS er omfattende og uavhengig av landegrenser og lokasjon, så er fokuset at våre ansatte skal ha en trygg arbeidsplass, og våre kunder et godt opphold.

Hos Helsedesign at vi en egen rådgiver som er helt fantastisk! Hun har bistått med ekstremt god faglig dyktighet, gode og informative samtaler, og skaper generelt en trygghet i vårt arbeid knyttet til HMS. Samarbeidet med Helsedesign har for vår del vært utelukkende vellykket, og gjennom deres tjenester sørger vi for at vi oppfyller de lovkrav som vi er pålagt.

Vi har valgt å benytte oss av flere av tjenestene til Helsedesign: Både kurs og deres digitale system hvor alle lovpålagte dokumentasjoner enkelt kan vises når tilsynsmyndigheter når de kommer på kontroll. Foruten dette har vi også revisjon 2 ganger per år som gir støtte, og ser til at vi retter opp i eventuelle avvik som våre hoteller måtte ha.

Alt i alt er Helsedesigns tjenester og rådgivere til å anbefales på det varmeste! Her blir dere som bedrift fulgt opp og gitt de nødvendige verktøyene som må til for å lykkes i arbeidet med HMS.

img
img
Espen Gjersvik
Restaurant Teatro & Teatro Terrasse

Vi ser på Helsedesign som en veldig seriøs aktør, har brukt deres tjenester i mange år, alltid veldig behjelpelig.

Vi bruker også deres app, AppnGO, veldig oversiktlig og lett å bruke. Alle ansatte er veldig flinke til å bruke AppnGO, føre avvik, logge temperaturer osv

Vår konsulent er så lett å jobbe med, siden ho har selv vært i bransjen og vet hva vi snakker om, følger opp og gir oss gode svar og veiledning.

Jeg føler meg veldig trygg og sikkert med Helsedesign som partner, anbefales, 10/10

img
img
Espen Villamarin og Hongmei Zhou
Foodie Asian Restaurant & Norsundgruppen

Helsedesign har hjulpet oss i mange år. Vi bruker flere av Helsedesign sine tjenester i mange av våres selskaper, BHT/HMS Grunnpakke, IK Mat Internkontroll Grunnpakke, IK Alkohol Grunnpakke og GDPR. Vår personlige rådgiver fra Helsedesign er utrolig flink, deres profesjonalitet og kunnskap i sektoren er meget god og meget anbefalt. Vi er veldig fornøyde med Helsedesign.

img
img
Samir Sharma
Der Peppern Gror

Helsedesign er ikke en leverandør av tjenester vi kjøper men heller en likverdig sparringspartner. Vi hadde aldri klart å håndtere lovverk eller systemer uten den systematiske tilnærmingen til deres konsulent. I tillegg yter de personlig og stedstilpasset service på et nivå som ikke kan sammenliknes med noen. Her er Helsedesign helt unike.

img
img
Philip C. Bernard Skopakov
Kampen Kaffe & Bar // Liebling // Jazz på Kampen // Fuglen

No hesitation in recommending Helsedesign. They have been a great partner for us with unparalleled experience and knowledge in the industry and understanding of what we need. They give us the input and support that we need, when we need it.

img
img
Cristian Miron
Munchies

We use Helsedesign in all our restaurants as our corporate health service and supplier of all other necessary Internal Control systems. Our personal consultant in HelseDesign has a warm personality and we appreciate the advices she’s been giving us. She has a very high level of expertise in the industry and also on the laws and regulations that we have to deal with. She is seen as very professional in dealing with the authorities on our behalf.

I highly recommending her!

img
img
James Maxwell Stewart
Cru Vin og Kjøkken, Brasserie Coucou og Hedone

Helsedesign leverer varene! En trygg og seriøs leverandør av Ik-Mat og BHT for våre restauranter. Personlige møter med rådgiver for våre ansatte og alt er samlet digitalt på effektiv App!

img
img
Timo Baetzel
Flott Smak/Flott Gjort AS

Vi har hatt en positiv opplevelse fra første kontakt med kunderådgiver, som møter oss i alle våre bedrifter og bidrar faglig med råd og komplette internkontroll systemer. Anbefaler gjerne til andre.

img
img
Odd-Einar Tenden
Kumlegaarden

Tusen hjertelig takk for alle dokumentene og for all uvurderlig god hjelp 😊 Ser frem til videre samarbeid.