Vi er der for din bedrift når du trenger oss

Siden 1995 har vi hjulpet bedrifter med å få gode grunnleggende rutiner gjennom å veilede ledere og systematisere rutiner slik at bedriften oppfyller krav i loven.


Godkjent BHT bedrift

Visse bransjer er pålagt å være tilknyttet en bedriftshelsetjeneste. Der det ikke er obligatorisk med bedriftshelsetjeneste må arbeidsgiver vurdere om det likevel er nødvendig ut fra risikoforholdene.

Bedriftshelsetjeneste er et viktig virkemiddel for det forebyggende arbeidsmiljøarbeidet både for bedriften og samfunnet.

Den bidrar med råd og veiledning i forhold til risikoforhold på arbeidsplassen. Bedriftshelsetjenesten bidrar til å fremme arbeidshelse, gjennom kartlegging/risikovurdering av arbeide/arbeidsplassen, påvise risikoforhold, foreslå forebyggende og helsefremmende tiltak samt bidra til at ledere og verneombud får økt kunnskap om krav i loven og hva som gir god helse til arbeidstakerne.


Innovative og fremtidsrettet

Helsedesign er en innovativ og fremtidsrettet bedrift som leverer helsefremmende og lovpålagte tjenester for bedrifter. Vi har en lidenskap for å bidra til et trygt og sunt arbeidsmiljø, og vi jobber kontinuerlig med å utvikle nye og forbedrede tjenester og løsninger. Vår intensjon er å være en pådriver for å skape et bedre arbeidsmiljø, som vi tror bidrar til lavere sykefravær, økt produktivitet og tilfredshet blant ansatte. Derfor legger vi vekt på å tilby tjenester som er tilpasset hver enkelt bedrifts behov. Vi jobber tett sammen med våre kunder for å sikre at vi leverer løsninger som gir maksimal verdi. Helsedesign er en innovativ bedrift som legger vekt på å utnytte de nyeste teknologiske løsningene. Vi tilbyr blant annet en APP for internkontroll som gjør det enkelt for våre kunder å holde oversikt over rutiner og aktivitet som utføres i bedriften.


Vår grunnpakke, ingen prisoverraskelser

Helsedesign tilbyr deg som kunde en grunnpakke som dekker det grunnleggende av det din bedrift trenger for å oppfylle krav i loven i forhold til hva BHT skal bistå med. Det er ingen prisoverraskelser – du betaler kun for den tiden vi bruker på å hjelpe deg.

I pakken ligger også en grunnleggende risikovurdering, forslag på rutiner og opplæringsmaler. Vi har ingen tilknytningsavgift, og vår support på mail og telefon er alltid gratis. Dette gjelder uansett om du har spørsmål eller trenger hjelp til å bruke våre tjenester. Vi ønsker å være en pålitelig og åpen partner for deg, og vi vil gjøre alt vi kan for å sikre at du får den hjelpen du trenger. Sjekk gjerne opp våre tilbud opp mot andre leverandører. Helsedesign leverer full pakke til lav pris.


Helsedesign

I tillegg til å være en godkjent bedriftshelsetjeneste har vi også andre tjenester som vi tilbyr digitale internkontrollsystemer – rådgivning innen lovpålagte krav - spesialtjenester - kurs Vi har snart 30 års erfaring med å hjelpe bedrifter med å få integrert og systematisert gode rutiner inn i bedriftens travle hverdag på en enkel måte. Kundene våre er spredd over hele landet. Vårt team består har bred kompetanse og lang erfaring. For å kunne tilby deg som kunde det du trenger har vi i tillegg til egne ansatte laget avtaler med en del spesialister Helsedesign har spesialisert seg på bransjer som servering, renhold, frisør og legesenter, men også andre

Vårt mål

«Alt på et sted»,
en leverandør

Helsedesigns ønsker å være en totalleverandør av tjenester bransjen trenger. Vi er fremtidsrettet med løsninger spesialtilpasset våre kunder sine ønsker og behov.

Helsedesing gjør det
enklere for deg som kunde.

Tjenester/produkter

Helsedesign er spesialisterter innen HMS – IK-mat – IK- alkohol – IK- GDPR – HR

For områdene over har vi: Utarbeidet egne internkontrollsystemer digitalt Har rådgivere med bred kompetanse som kan veilede din bedrift
Lovpålagte kurs
Spesialister innen ulike fag

Godkjent bedriftshelsetjeneste

Spesialist på bransjer som servering, renhold, frisør og legesenter


Våre samarbeidspartnere

img
img
img
img
img
img
img