Det er en innføring av viktige kontrollpunkter for
ansatte i bransjer som er pålagt å ha
internkontroll-mat.
Kurset er skreddersydd for bransjen som selger og
frembyr næringsmidler:
Kursdeltaker får i tillegg til generell opplæring i
viktige punkter i vareflyten typiske risikoer og
forebyggende tiltak. Dette er punkter som bedriftene
skal ha kontroll på og må ha dokumentasjon på at de
har i orden. Maler til dokumentasjon kan fås i enten
papirversjon (IK-mat) eller som App «AppnGO»
Mål:
Målet for opplæringen er å gi kunnskap om forebyggende
tiltak i vareflyten for å forhindre dårlig hygiene og
vekst av bakterier.
Gjennomføring:
Kurset gjennomføres som e-læring som består av
informasjon i punkter se under innehold av opplæring.
Etter hvert punkt er det spørsmål som består av
spørsmål, hvor deltakerne kan velge mellom ulike
svaralternativ. For å få kurset godkjent må alle
svarene være riktige.
Etter endt kurs får deltaker et kursbevis. >